رئیس جمهور: دشمن تصورات خامی از گفته‌های من داشت | دشمن می‌خواهد ما و کشور‌های همسایه در جنگ باشیم

  • کد خبر: ۳۹۷۷۴۸
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۹
رئیس جمهور: دشمن تصورات خامی از گفته‌های من داشت | دشمن می‌خواهد ما و کشور‌های همسایه در جنگ باشیم
رئیس جمهور خطاب به مردم ایران گفت: دشمن تصورات خامی از گفته‌های من داشت، دشمن می‌خواهد ما و کشور‌های همسایه در جنگ باشیم و به دنبال ایجاد اختلاف بین ما به دیگر کشورهاست.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان در جریان بررسی مباحث درمانی کشور خطاب به مردم ایران گفت: از مردم عزیز کشور که با قدرت و صلابت و با شور و شوقی که در صحنه دارند و باعث ناامیدی دشمن شدند، قدردان هستیم.

وی افزود: دشمن تصورات خامی از گفته‌های من داشت، دشمن می‌خواهد ما و کشور‌های همسایه در جنگ باشیم و به دنبال ایجاد اختلاف بین ما به دیگر کشورهاست.

پزشکیان گفت: بار‌ها گفته شده و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ما با کشور‌های همسایه برادر هستیم و باید ارتباطاتمان خوب باشد.

وی ادامه داد: اگر بخواهند از هر کشوری به خاک ما حمله و تجاوز کنند، مجبوریم به این حمله پاسخ دهیم و این پاسخ دادن به معنای این نیست که ما با آن کشور دعوا و اختلاف داریم و یا می‌خواهیم مردم آنجا را ناراحت کنیم و بالاجبار پاسخ دهیم.

رئیس جمهور اظهار کرد: هر مقدار که فشار به خاک ما زیاد باشد، قدرت برخورد ما بیشتر خواهد بود.

وی تاکید کرد: از نظر اعتقادی باورمان بر این است اگر انسان بی گناهی کشته شود، از آن رفتار بیزاریم.

پزشکیان گفت: آمریکا و اسرائیل از اینکه این تعداد کودک را می‌کشند آیا شرم می‌کنند؟ آیا از اینکه بالای ۵۰ هزار کودک را در غزه می‌کشند شرم می‌کنند؟

وی ادامه داد: ما در مقابل کسانیکه به کشور ما حمله کنند با قدرت ایستاده‌ایم و با قدرت پاسخ می‌دهیم و قطعا نیرو‌های مسلح و بسیجی‌های ما در تمام نقاط کشور حضور دارند و با تمام وجود از مملکت دفاع خواهند کرد و خوابی را که آنها برایمان دیده‌اند، قطعا آشفته خواهند کرد. ایران و مملکت ما به راحتی در برابر قلدری، ظلم و تجاوز سرخم نکرده و نخواهد کرد.

رئیس جمهور گفت: ما از مردم عزیزی که این تنش در منطقه آنها را ناراحت کرده، نگران هستیم و عذرخواه آنها بودیم.

وی خاطرنشان کرد: ما با کشور‌های منطقه دوست هستیم و آنها برادر ما هستند ما باید دست در دست یکدیگر تلاش کنیم و اجازه ندهیم آمریکا و اسرائیل با فریب دادن کشور‌های منطقه مقابل هم بایستند، در داخل و اطراف کشور کسانی هستند که با ما مشکل دارند، اما اکنون زمان مطرح کردن این اختلافات نیست. اگر اختلافی هست ما باید بین خودمان آنها را حل کنیم.

پزشکیان گفت: اجازه ندهیم این اختلافات باعث شود دشمنان به نیات شوم خود برسند و این مساله امکان‌پذیر نخواهدبود. از همه مردم قدردانی می‌کنیم.

وی بیان کرد: مردم با حضور در خیابان وفاق و همدلی را به صحنه بکشند فقط یک گروه و دسته به میدان نیایند همه بیایند، چون می‌خواهیم از آب و خاک کشورمان دفاع کنیم.

وی تاکید کرد: با همه مشکلات و دغدغه‌هایی که در ایران و مملکت هست ما با تمام وجود و با حضور هر گونه حزب و دسته و جناحی‌ای مقابل دشمن خواهیم ایستاد و اجازه نخواهیم داد یک وجب از خاک کشورمان را تصاحب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.